Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Un sindicat trebuie sa se inregistreze in SPV?

Un sindicat trebuie sa se inregistreze in SPV?
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 01:45, 23 Ianuarie 2024
daca nu are activitate economica nu . Dar dupa 01.07.2024 facturile le va primi EXCLUSIV pe SPV de la furnizori si va trebui atunci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa in spv bologa_vasile bologa_vasile Buna seara, Daca PFA nu este persoana juridica de ce este nevoie de inregistrare in SPV ca persoana juridica? Ca sa mai platim pentru semnatura ... (vezi toată discuția)
Refuz factura primită prin spv Beatrice.Weisenbacher Beatrice.Weisenbacher Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu următoarele întrebări din punct de vedere contabil și fiscal. Refuz factura primită prin SPV: ... (vezi toată discuția)
E-factura pentru un pfa -activitati independente ocazionale (consultanta) cristianasandei cristianasandei Buna ziua, am un PFA -activitati independente ocazionale (consultanta tehnica) si sunt inrolata in SPV cu CNP. Precizez ca nu am angajați si nu sunt ... (vezi toată discuția)