avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua Locuiesc in Bucuresti, in drm. taberei, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua Locuiesc in Bucuresti, in drm. taberei, intr-un bloc ...

Buna ziua
Locuiesc in Bucuresti, in drm. taberei, intr-un bloc de 2 etaje cu 32 apartamente proprietate privata.Blocul de la inceput a avut centrala de bloc pentru incalzire.
INTREBARE:
-Exista un cadru legal care sa oblige ca aceasta centrala de incalzire sa fie intr-o mentenata facuta de cineva cu o calificare specifica?
Vreau sa spun ca mi se pare incorect, periculos si fara respectarea mediului ,ca la centrala sa umble orice locatar din bloc, care nu are nici o pregatire speciala pt aceasta activitate, dar este el mai "AUTOSTIUTOR IN TOATE"
Unde pot sa ma adresez pt reglementarea acestei probleme?
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Gabriela Bejan , Avocat 18:00, 7 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa se ocupe un fochist de centrala. Nu poate sa fie manevrata de oricine, întrucât dacă se întâmplă ceva, este răspunzător. Trebuie sa vorbiți cu cei de la Asociația de proprietari, iar dacă Asociația nu rezolva, faceți sesizare la primărie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu vecinul - geamuri deschise non stop IronMike1982 IronMike1982 Buna seara, Am si eu o problema dar nu am reusti sa gasesc nicaieri raspunsul. Locuiesc intr-o asociatie de locatari/proprietari intr-un bloc la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, locuiesc la etajul 10 al unui bloc racordat la termoenergetica, ... Cornelia Oprisan Cornelia Oprisan Bună ziua, locuiesc la etajul 10 al unui bloc racordat la Termoenergetica, nu am căldură ( caloriferele sunt calai) iar vecinul de la 9 ( sub mine) scoate ... (vezi toată discuția)
Caldura bloc florian_m florian_m Buna ziua, Am rugamintea sa-mi precizati ce variante de solutionare exista pentru problema pe care o expun in continuare: - locuiesc la etajul 8 ... (vezi toată discuția)