avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire de la unchi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire de la unchi

Buna ziua!
Am urmatoarea situatie: bunici, 2 copii(baieti) unul cu copil(eu singurul) unul fara copii, insa s-a casatorit si atat. Cand a murit bunicul meu, tata si bunica i-au dat semnatura unchiului meu sa ii ramana apartamentul mostenire. Acum unchiul care nu are copii si ceilalti sunt toti decedati(si tata si bunica), dar casatorit, a murit si el. La ce mostenire am eu dreptul si in situatia de fata? Nu sunt sigur 100% de natura contractului facut pe apartament, insa cam asta e situatia. Si inca o intrebare, unde pot afla toate aceste detalii legate de toate bunurile si obligatiile rudelor mele(bunica, tata, unchiul) am pierdut oarecum firul “mostenirilor” si as vrea sa imi lamuresc situatia. Parintii mei au fost divortati si cam acesta e motivul pt care nu mai stiu nimic de acte. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Bunica a murit acum 24 de ani.a avut 3 baieti. unul a decedat ... AnaMiki AnaMiki Bunica a murit acum 24 de ani.A avut 3 baieti.Unul a decedat inaintea ei.El a avut 1 baiat care a d3cdat acum 5 ani si nu a fost casatorit si nu are ... (vezi toată discuția)
Succesiune aurelianpetcu aurelianpetcu Am un var primar dupa tata care a murit acum 2 ani. Era casatorit legitim fara a fi avut copii. Acum sotia lui imi cere copii dupa actele mele de identitate, ... (vezi toată discuția)
Mostenire olympya olympya buna ziua! va rog ,sa ma lamuriti intr-o problema legata de o succesiune.Este vorba de casa bunicilor (bun comun) si cei doi copii ai lor.Bunicul si unul din ... (vezi toată discuția)