avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, Am depus plangere penala pentru distrugerea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, Am depus plangere penala pentru distrugerea bunului ...

Buna ziua,

Am depus plangere penala pentru distrugerea bunului personal si amenintare la Politia din satul de domiciliu, impotriva vecinului meu. Acesta are mai multe amenzi neplatite, care e procesul din spatele amenzilor neplatite ?
Pe scurt, mi-a aruncat rahat peste gard si pe masina personala, nu a deschis poarta politiei rurale, agentul mi-a spus ca o sa aplice contraventie. Unde pot verifica lucrul acesta ? Ce pot sa mai fac? Nu am primit nr de inregistrare la planegerea penala pentru amentare si distrugere.

Va multumesc anticipat,
Aluas COsmin
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:28, 8 Februarie 2024
Bună ziua!

Interesați -va de numărul lucrării înregistrate la poliție și numărul de dosar de la Parchet și solicitați la Parchetul arondat secției respective de poliție să vă comunice care este stadiul dosarului. Astfel de dosare trenează destul de mult în practică.
care a fost amenintarea si distrugerea ?
partea cu rahatul e contraventie
Multumesc de raspunsul prompt !
M-a amenintat ca imi da foc la filigoria din curte, mi-a distrus un gard despartitor.
Unde pot verifica daca politia rurala, a aplicat contraventia / iile fiindca au fost vreo 3 in total, inclusiv partea cu rahatul...
Multumesc !
Multumesc !
Care e procesul din spatele unei amenzi neplatite ? Ajung la primarie ? De acolo cine se ocupa, ce se intampla mai exact? Vecinul nu e speriat de nici o poprire...nu merge la Postul de Politie la invitatia pentru contraventie...deci continua sa faca ce vrea cu mine...
Da, e vb de amenințare și distrugere. Plangerea ati dat-o in scris?

Sibianul20 a scris:

Multumesc de raspunsul prompt !
M-a amenintat ca imi da foc la filigoria din curte, mi-a distrus un gard despartitor.
Unde pot verifica daca politia rurala, a aplicat contraventia / iile fiindca au fost vreo 3 in total, inclusiv partea cu rahatul...
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere la politie, se poate? euthea euthea speta este urmatoarea: [b]1[/b].vecinul a distrus o parte din gardul care delimita proprietatile, [b]2[/b].copacii lui au crengile pe casa mea(sunt plantati ... (vezi toată discuția)
Vecinii mi-au distrus gardul nou construit tepes1 tepes1 Vecinii mi-au distrus gardul nou construit Am construit un gard intre mine si un vecin, in urma unui conflict in care vecinul a facut abuz de violare a ... (vezi toată discuția)
Curiozitate - posibilitate pedeapsă penală pentru distrugere de bunuri și amenințări 19marius04 19marius04 Buna ziua,as avea si eu o intrebare am niste probleme cu vecinii iar asta seara au venit la mine la poarta cu furca amenintandu ma pe mine si tatal meu,bunicii ... (vezi toată discuția)