avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie la executare Buna ziua, cum se poate face ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie la executare Buna ziua, cum se poate face contestatia la executare ...

Contestatie
Buna ziua, cum se poate face contestatia la executare pentru a se aplica legea injumatarii pedepsei dups ce detinutul a fost condamnat definitiv?
Cel mai recent răspuns: SofiaIoana221 , utilizator 08:17, 10 Februarie 2024
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestator, pentru fond-contestatie la executare-art 461 cpp geta59 geta59 buna ziua am o intrebare -am primit o citatie de la sectia penal in calitate de contestator , pentru FOND-contestatie la executare-art 461 cpp -poate sa-mi ... (vezi toată discuția)
Contestatie la decizia de executare a pedepsei cu inchisoarea stochelrodu stochelrodu Va rog frumos sa imi spuneti daca pot sa fac o contestatie la decizia de executare a pedepsei cu inchisoarea desi aceasta a ramas definitativa in 2008 iar pe ... (vezi toată discuția)
Prescriptia pedepsei rodyk_rody rodyk_rody Buna ziua,as avea o curiozitate in legatura cu prescriptia pedepsei.... In luna ianuarie 2011 am primit 3 ani cu executare,find plecat din tara am acceptat sa ... (vezi toată discuția)