avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sotul meu a decedat la varsta de 65 ani avand ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sotul meu a decedat la varsta de 65 ani avand calitatea de pensionar, ...

Sotul meu a decedat la varsta de 65 ani avand calitatea de pensionar, am dreotul la pensie de urmas,, si eu sunt pensionara
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 13:53, 13 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da , daca aveti implinita varsta standard de pensionare . Veti avea de optat intre pensia dvs. si pensia calculata la jumatate din punctajul de pensie al decedatului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie dupa sotul decedat. COMAN Cristina Alexandra COMAN Cristina Alexandra Buna ziua. Sotul meu a murit in anul 2010 si avea 56 de ani si vechime in munca 39 ani. Lucra ca sofer. Atunci a primit fiica mea minora jumatate din pensia ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de pensie de la sot sau de boala? alexandru andra alexandru andra Am o verisoara care este bolanava. I s-a depistat anul trecut tumoare maligna la san. Este pensionara cu o pensie pentru limita de varsta, in cuantum de 505 ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas constantinmaria constantinmaria buna ziua! sotul meu a decedat acum 2 luni anul 2011 nu pot beneficia de pensie de urmas desi am 55 de ani stiu ca era legea ca pot beneficia...sunt casnica,va ... (vezi toată discuția)