avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara,va rog un răspuns pentru următoarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara,va rog un răspuns pentru următoarea situație și ...

Buna seara,va rog un răspuns pentru următoarea situație și anume ,in urma cu 2 ani băiatul meu a vândut o mașină cu contract de vânzare cumpărare scris de mana cumparatorul spunea că pentru dezmembrare o ia și s a înțeles cu el că în următoarele zile o sa i dea fiscalul dar acesta nu a mai răspuns la telefon și circula cu mașina iar amenzile ii vin băiatului meu. Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 19 Februarie 2024
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Monica_tm , utilizator 21:45, 20 Februarie 2024
Bună ziua.

Situația fiului dvs. se poate rezolva, însă sunt necesare demersuri în instanță. Luați legătura cu un avocat, pentru a vă putea ajuta în aceste demersuri.

Cu stimă,
av. Hulea Ionuț-Marius
Mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren cu avans printr-un act de mana argv argv Buna ziua, As dori sa cumpar o parcela de teren extravilan. Vanzatorul urmeaza sa parceleze un teren mai mare, din care eu as dori sa cumpar o parcela, ... (vezi toată discuția)
Bună seara,am o întrebare : poți intra pe dependința unui ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună seara,am o întrebare : poți intra pe dependință unui imobil comun și să-l stăpânești fără acordul celorlalți locuitori ,imobilul nu este ... (vezi toată discuția)
Lipsă rovinietă: în cât timp de la data depistării în trafic trebuie să primesc acasă procesul verbal de constatare? kovacs_stefan kovacs_stefan Vă rog să-mi spuneți în cât timp de la data ,,infracțiunii\" (adică am fost depistat fără rovinietă) trebuie să primesc acasă Procesul verbal de ... (vezi toată discuția)