avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Pe data de 15.02.2024 tatăl meu a avut o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Pe data de 15.02.2024 tatăl meu a avut o întâmpinare ...

Bună ziua. Pe data de 15.02.2024 tatăl meu a avut o întâmpinare la un proces deschis de către cumnata lui pentru a obtine titlu de proprietate pe casa lui și a fratelui lui( moștenire de la părinți pe care nu exista titlu de proprietate) .Judecătoarea a respins aceasta întâmpinarea fără sa spună motivul.Care este termenul pt a dade apel?Mulțumesc! Și de ce pe site-u judecătorie nu este menționat faptul ca i se respinge întâmpinare?
În vederea administrări probelor propuse se amână la data......Nu scrie nimic de respingere întâmpinare! MULȚUMESC!
Ultima modificare: Luni, 19 Februarie 2024
gheorghisan, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:37, 19 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, daca procesul s-a judecat, termenul de apel este de 30 zile calculat din momentul in care hotararea judecatoreasca ce va fi apelata a fost comunicata pe adresa de docmiciliu a celui care declara apel.
Următoarea înfățișare este în iunie, a fost respinsa întâmpinarea tatălui meu.Care este termenul pt a face apel?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apelul se face împotriva unei hotărâri judecătorești. Dacă procesul nu s-a terminat, nu există hotărâre și nu aveți ce apela
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Procesul nu s a terminat asa ca nu aveți la ce face apel.Nu va respinge nimeni întâmpinarea ați înțeles greșit.Daca procesul are vreo miza pt dvs angajați va urgent av din zona ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut un proces de divorț. la prima înfățișare am depus ... Iconarul Iconarul Am avut un proces de divorț. La prima înfățișare am depus cerere în termen legal de amânare în vederea angajârii de apărător. Normal nu m-am ... (vezi toată discuția)
Nepunere in posesie dienusa dienusa tatalui meu si cumnatei sale(fratele decedat) li s-a eliberat titlu de proprietate,dar p.v de punere in posesie este semnat numai de cumnata...tata era in ... (vezi toată discuția)
Pv.validare dupa legea18/91 dienusa dienusa tata a facut cerere pt reconstituirea dreptului de prop.in 1991,in acelasi an a fost eliberata adeverinta. am solicitat primariei pv de sedinta de fond funciar ... (vezi toată discuția)