avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In perioada 1981-1985 am lucrat la SUGTC 3 Voluntari ( ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In perioada 1981-1985 am lucrat la SUGTC 3 Voluntari ( Statia ...

In perioada 1981-1985 am lucrat la SUGTC 3 Voluntari ( Statia Utilaj
Greu Transport Constructii) din Sos Voluntari ,transformata dupa 90 in Teramen SA si desfiintata in 2000. Am nevoie de adeverinta de venituri si grupa II, stie cineva o adresa de arhiva sau Nr. de telefon. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Personal10 , utilizator 13:33, 19 Martie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu privire la TERAMEN, verificati la Tribunalul Bucuresti, arhiva sectiei comerciale cine a fost lichidator judiciar in dosarul 483/3/2001 sau la ONRC.
Lichidator judiciar la Teramen SA a fost SC Ionascu care sa dizolvat si ea .Am vorbit cu Dl Ionascu si nu stiu nimic de arhiva ,ei au lichitat doar constructiile .Eu am fost in procecs cu SUGTC 3Voluntari devenita Teramen SA si deoarece este cu calitate pasiva cererea de eliberare adeverinta a fost respinsa (firma neavans calitate activa),Nu am reusit sa obtin nici o informatie de la ei pentru dosarul de pensionare. La Registrul Comertului am obtinut doar un certificat ca Teramen SA a fost lichidata. Nu vreau sa descurajez pe nimeni dar umblu dupa adeverinta din 2017 pina azi.
Ultima modificare: Joi, 29 Februarie 2024
tirnacopion, utilizator
Ati mai gasit unde este arhiva TERAMEN? Si eu caut de anul trecut dar nu gasesc nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sugtc / cccf-iug-bucuresti / sc teramen sa teea_87 teea_87 Buna ziua, A aflat cineva detalii de contact despre firma SUGTC sau IUG sau TERAMEN? Se pare ca firma a intrat in insolventa in 2006 daca nu ma insel. As ... (vezi toată discuția)
Adeverinţa vechime pentru pensionare tuilleries tuilleries Buna ziua. Revin cu o altă nelămurire. Cum aflu unde este arhiva, sau dacă este,unei societăţi care nu mai există acum. Am lucrat la acea societate şi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua știe cineva de sc gout sa din bucurești de un sediu ... Irina.Mitrica Irina.Mitrica Bună ziua știe cineva de SC Gout SA din București De un sediu de firma sau un lichidator judiciar?? Am nevoie de o adevărată de vechime de la aceasta ... (vezi toată discuția)