avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita-lipsa bunuri/venituri
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita-lipsa bunuri/venituri

nu am platit creditele de nevoi personale de foarte mult timp,nu am 3 ani,nu sant garantate cu casa,snt amenintata cu executare silita,daca domnii executori constata ca bunurile mele nu valoraza nici cat o ceapa degerata si daca apartamentul meu este deja gajat de doua ori,ce se face mai departe?un "dragut"care se ocupa cu amenintarile vazand ca nu ma enervez la amenintarile dumnealui mi-a zis ca daca nu am bunuri si nici casa si nici salariu,o sa fac puscarie sau munca in folosul comunitatii ca sa platesc taxa de timbru a executorului(nu sant fricoasa din fire).am 40 de ani, abia in martie primesc indemnizatia copilului sant in crestere bebe pt.2ani,mai am un copil la liceu si un tata de 80 de ani care abia isi duce zilele,sot nu am.la ce sa ma astept.oricat de rau ar fi nu ma sperii,ca pana la urma si executorii sant oameni care si-au vandut sufletul diavolului contra unui salariu mai bun,sant oameni nu caini de lupta sau trupe antitero asa cum ai descriu prin amenintari cei de la recuperari prin telefon.sufletul nu mi-l poate lua, doar niste bunuri probabil.
va multumesc de raspuns,cu respect,Ana.
Cel mai recent răspuns: ContSters102017 , utilizator 12:07, 3 Februarie 2010
Nici un executor nu va veni inarmat precum in trupele de comando.
In situatia in care bunurile dvs. nu acopera "datoria"...este dificil..pentru banca sa recureze creanta.
In ceea ce priveste..recuperatorii recalcitranti verbal...asta este...sunt platiti sa recupereze.
chiar daca nu au ce executa silit, datoria la banca nu implica penalul ... deci puscarie nu veti face=D>

sanatate la bebe:P
Apreciez modul in care ati reactionat fata de firma de recuperatori, faptul ca nu v-a fost teama de ei, pe asa ceva se bazeaza ei, pe teama clientului, pe nesiguranta lui venita din necunoasterea legilor. Daca toti clentii ar reactiona asa nu ar mai avea intr-un an de criza profituri uriase de pe urma oamenilor afectati de criza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie cretit bancar mariadianaacs mariadianaacs Buna ziua ,ajutati-ma si pe mine am facut un credit pentru nevoi personale in urma cu 8 ani problema este ca am divortat si bunurile i-au ramas fostului sot ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pt abuz in serviciu al executorului marianapruteanu marianapruteanu Buna ziua.Pe data de 2 februarie am primit o instiintare de executare silita pt suma de 3900 de lei,cu blocarea contului de salariu.In 3 februarie am pus in ... (vezi toată discuția)
Restanta credit bancar claudiaioana27 claudiaioana27 buna,as dori si eu raspuns la intrebare va rog mult sunt intro situatie disperata va rog sa ma ajutati cu un sfat.Am facut 2 credite de nevoi personale si 2 ... (vezi toată discuția)