avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Facilitățile acordate la plata taxei de timbru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Facilitățile acordate la plata taxei de timbru

Va rog, as vrea sa știu dacă în situația în care cineva se pomenește(afla acum) cu o moștenire (imobil,teren etc) insusita de altcineva cu acte false si vrea sa își revendice drepturile, trebuie sa plătească taxa de timbru întreaga chiar dacă valoarea imobilului/moștenirii este foarte mare (circa 250000 Euro)? Sau poate beneficia de o reducere ? Ce facilități ar putea obține ? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:30, 29 Februarie 2024
anularea actului judiciar anterior ar putea fi scutita de taxa sau s-ar putea reduce.
In schimb, emiterea certificatului de mostenitor de catre instanta, nu. asa ca ajungeti tot acolo.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți beneficia de ajutor public judiciar dacă îndepliniți anumite condiții.Pana acolo mergeți cu actele la un av pt a vedea ce se poate face,care e situația exacta,costuri,șanse etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune in instanta ContSters257326 ContSters257326 Buna ziua apelez la comunitatea avocatnet, fiindca nu sunt lamurit, desi am discutat atat la notar cat si cu un avocat, care sunt modalitatile de dezbatere ... (vezi toată discuția)
Va rog sa i-mi raspundeti redialboss redialboss buna ziua in urma cu 7 ani a decedat mama iar in urma cu 2 tatal , apartamentul este pe ... (vezi toată discuția)
Stimati, sunt o cetateana romana cu domiciliu in strainatate ... melania.mimi melania.mimi Stimati, Sint o cetateana romana cu domiciuliu in strainatate (Italia); mostenesc din partea mamei parte din tr-un teren+casa in cota de 1/3, impreuna cu 2 ... (vezi toată discuția)