avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ,va rog am o problema legata de titlul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ,va rog am o problema legata de titlul proprietate teren ...

Buna ,va rog am o problema legata de titlul proprietate teren .in anul 1998 am donat unui cunoștințe un teren de fâneață și o parcelă de 1400 mp din terenul extravilan de 1 h și 1400 mp
In total adunate am donat 4900 mp și eu am rămas pe titlu cu 1 ht.a trecut ani și acum am aflat că ar fi trebuit să plătesc impozit pe acel h.
M-am dus acolo și am întrebat șio sa zis că impozitul este platit de acei succesori ai pers căreia i-am donat eu.a fost chemat fiul Domnului și mi sa arătat o rectificare la notar prin care era modificat cu pixul in fata actului de donație din 1400 da pus un 1 in fata .
Rectificarea la notar a fost făcută după 6 ani adică 2004
Fără să fiu chemată și fără să fie semnătura mea
Întrebarea mea este .ce am de făcut în acest caz?? Mă simt înșelată și furata.
Aceea modificare a fost un act fals.
Va rog un răspuns, multumesc
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua ! Se poate formula o acțiune în instanță de constatare nulitate absolută a Încheierii de rectificare , acțiune în cadrul căreia se va verifica cum s-a ajuns la această corectură. Se vor cere și actele de la notar pentru a se verifica susținerile părților de la data încheierii contractului de donație: cât anume s-a dorit să se doneze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inadvertenta intre titlu de proprietate si cf dariad dariad Care ar putea fi motivul/cauza/explicatia pentru care mai multe parcele de teren figureaza drept gradina INTRAVILAN in extras CF dinainte de reconstituirea ... (vezi toată discuția)
Transfer teren fara plata pretului denied denied Vom primi in curand un teren de la socri, pentru care nu vom plati nimic, adica ni-l fac cadou. In aceste conditii ce trebuie sa facem pentru a plati cat mai ... (vezi toată discuția)
Greseala in certificatul de mostenitor Ionflo1 Ionflo1 Am o problema foarte mare. M-am intabulat in 1990 si nu am observat ca la intocmirea certificatului de mostenitor notarul a inversat doua cifre din care a ... (vezi toată discuția)