avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar pentru Autovatamare ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar pentru Autovatamare ?

Bună ziua !
Va rog frumos sa ma ajutați cu un răspuns!
Am cazut cu o trotineta electrica care nu necesita permis de conducere în curtea complexului de locuințe. Am fost la spital , a venit și un echipaj de politie care au vrut sa vadă locul și trotineta, am ieșit pozitiv la alcool test , nu am ranit pe nimeni altcineva inafara de mine . Eu acum sunt într-o perioada de supraveghere in baza unei amânări de aplicare a pedepsei .
Îmi afectează cumva lucrul asta ? Mi se poate revoca amânarea aplicării pedepsei . ?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:35, 11 Martie 2024
Trebuie văzut dosarul de avocat.

București 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Puțin ajutor va rog . Catalin2907 Catalin2907 Bună ziua ! Am vazut cu o trotineta electrica.. m am rănit, am fost la spital și la spital a trebuit sa cheme un echipaj de politie care mi a spus ca vor ... (vezi toată discuția)
Perioada de supraveghere. Catalin2907 Catalin2907 Buna ziua . Sunt în perioada de supraveghere de 2 ani de la o hotărâre cu amânarea aplicării pedepsei . Recent mi s a deschis un dosar pentru vatamare ... (vezi toată discuția)
Alcool amanarea aplicarii pedepsei soryn13 soryn13 am primit sentinta ptr conducere sub influenta alcoolului,un an cu amanarea aplicarii pedepsei pe o perioada de 2 ani de supraveghere ....intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)