avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Dacă vecinul obține autorizație de construcție ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Dacă vecinul obține autorizație de construcție pentru "casă ...

Dacă vecinul obține autorizație de construcție pentru "casă de locuit" și apoi îi schimbă destinația în pensiune, ce e de făcut? Deja există cazuri în zonă.
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 18:28, 12 Martie 2024
Legislatia permite acest lucru.
Adică legislația permite schimbarea destinației construcției din "casă de locuit" în "pensiune" fără acordul notarial al vecinilor? Mă îndoiesc.


patruvictor a scris:

Adică legislația permite schimbarea destinației construcției din "casă de locuit" în "pensiune" fără acordul notarial al vecinilor? Mă îndoiesc.

Da. Legislatia permite acest lucru.
Cititi legea 50/1991, legea 7/1996, legea 350/2001 si convingeti-va singur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am o nelămurire. vreau sa schimb destinația unui ... Cuciurean11 Cuciurean11 Bună ziua. Am o nelămurire. Vreau sa schimb destinația unui apartament la parter, fără a realiza lucrări constructii/demolări. Cei de la primărie spun ... (vezi toată discuția)
Moara de uruit langa o locuinta? ramonastefania ramonastefania Buna ziua! Am urmatoarea problema: un vecin si-a construit o moara de uruit la aproximativ 2 m de o constructie a mea. este legal? Mentionez ca in planul ... (vezi toată discuția)
Transformare locuintei personale in asociatie de locatari raymondjoseph raymondjoseph Daca locuinta personala situata pe un teren cu destinatie rezidentiala este transformata in asociatie de locatari prin vanzarea spatilor,etajelor interne a ... (vezi toată discuția)