avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... ANPC a oferit paratului datele mele
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

ANPC a oferit paratului datele mele

Buna ziua, am depus o plangere la ANPC impotriva unei librarii in urma cu 2 zile. Azi am avut surpriza sa fiu sunata de patronul librariei care detine datele mele complete. Este corect legal ca ANPC sa ofere datele mele? Cum procedez deoarece patronul ma suna obsesiv si imi creeaza o stare de frica
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plângere la politie pt hartuire amenințare șantaj împotriva. ,,patronului"sesizare la conducerea ANPC și la instituția privind protecția datelor cu caracter personal.Nu ANPC i a dat datele ci un funcționar șpăguitbcu o lada de vin sau o sticla de whisky.,(nu cred ca funcționarul v a turnat ca să primească ultimele ediții premiate la târgul de carte..)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost amenințat cu bătaia dacă nu trimit poze în ipostaze indecente. cum mă pot apăra? Daniel12 3georgel Daniel12 3georgel Am fost amenințat de un individ pe Facebook că dacă nu-i trimit poze în ipostaze indecente mă va bate. I-am dat block. Dar ma sunat și ma amenințat că ... (vezi toată discuția)
De la o sesizare la tribunal - pot sa dau in judecata o angajata a unei banci? alonso_first_one alonso_first_one Buna seara!Acum o saptamana am avut o neplacere la o sucursala [editat - a unei banci],unde o angajata nu a dorit sa ma ajute cu o adresa de inchidere a unui ... (vezi toată discuția)
As dori un sfat, o indrumare referitor la bullying psihologic. ... I_O_VDM I_O_VDM As dori un sfat, o indrumare referitor la bullying psihologic. Cum pot actiona legal impotriva unei vecine care lucreaza in justitie, cu care eu nu vorbesc din ... (vezi toată discuția)