avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Societate platitoare de impozit pe profit cand poate ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Societate platitoare de impozit pe profit cand poate face sponsorizare?

O societate platitoare de impozit pe profit cand poate face sponsorizare in 2024?
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Martie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 14:40, 28 Martie 2024
Daca va referiti la redirectionare, pana la 25.06.2024.

CF:
Art. 42. - Depunerea declaraţiei de impozit pe profit
(4) În cazul în care valoarea stabilită potrivit art. 25 alin. (4) lit. i), diminuată cu sumele reportate, după caz, nu a fost utilizată integral, contribuabilii pot dispune redirecţionarea impozitului pe profit, în limita valorii astfel calculate, pentru efectuarea de sponsorizări şi/sau acte de mecenat până la termenele de depunere a declaraţiei anuale de impozit pe profit, prin depunerea unui/unor formular/formulare de redirecţionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redirectionare impozit microintreprindere. gabriela-jupanschi gabriela-jupanschi Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu o lamurire: pentru ca se doreste redirectionarea a 20% din impozitul pe venit microintreprindere prin formularul 177, la ... (vezi toată discuția)
Din impozitul pe profit pot sponsoriza ? gabriell86 gabriell86 Buna ziua ! Sotia mea detine o mica firma. Eu lucrez in cadrul unui Inspectorat pentru situatii de urgenta. Vreau sa intreb daca este posibil ca din impozitul ... (vezi toată discuția)
Donatii din vanzari WhiteAnge WhiteAnge Buna ziua, As dori sa stiu si eu, daca detin un magazin online si o persoana X cumpara un produs vandut de Y cu 10 lei, din T.V.A. se poate redirectiona un ... (vezi toată discuția)