avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apartament închiriat în regim hotelier, dar care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apartament închiriat în regim hotelier, dar care practic este ...

Apartament închiriat în regim hotelier, dar care practic este bordel sau discoteca. Am semnat pentru acordul ca vecinul sa obtina certificatul pentru inchirierea locuintelor. Insa ceea ce permite aici este peste limita. Scandaluri dupa ora 4 si muzica.

Cum pot retrage acordul ? Mai pot face ceva ?
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2024
utilizator_2024, utilizator
Cel mai recent răspuns: utilizator_2024 , utilizator 13:41, 29 Martie 2024
Sesizati oficial politia responsabila teritorial
Am sesizat, se repeta situatia
Ultima modificare: Vineri, 29 Martie 2024
utilizator_2024, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament închiriat în regim hotelier, dar care practic este bordel. poate cineva să mă lămurească ce documente/acorduri sunt necesare acestui tip de închiriere? cristina60 cristina60 Locuiesc intr-un complex rezidential, adicalea cu pretentii. Nu a trecut mult timp sa-mi dau seama ca apartamentul meu are un perete comun cu un bordel. Am ... (vezi toată discuția)
Bordel in bloc, regim hotelier fara acordul vecinilor luisapopescu luisapopescu Doua apartamente din blocul in care locuiesc sunt inchiriate in regim hotelier. Eu si majoritatea vecinilor mei suntem deranjati de faptul ca in ambele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul inchirierii unui apartament in regim hotelier ... Sbalcanu Sbalcanu Buna ziua, In cazul inchirierii unui apartament in regim hotelier (AirBnb, Booking, sau prin oricare alta firma) este necesar acordul vecinilor? In blocul ... (vezi toată discuția)