avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire de doua ori pe acelasi dosar
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire de doua ori pe acelasi dosar

Este normal sa se faca poprire de doua ori pe acelasi nr de dosar ,fiind achitat deja din 2019? si ce pot face in acest caz ?
Cel mai recent răspuns: monykastory , utilizator 14:30, 20 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contestatie la executare, posibil sa fie si prescris. Dar tb vazut dosarul de executare. Aveti 15 zile de cd ati primit somatia spre a contesta executarea. Practica este curenta si nu aveti decat solutia aratata.
Am cerut la noul angajator sa trimita e-mail a doua zi executorului cu sistarea popririi care am primit-o de la jobul anterior unde precizează că am achitat creanță totala , dar nu am primit nici un răspuns . Am încercat să i-au legătura telefonic cu d-l executor și acesta susține că nu-mi va ridica poprirea până nu-i plătesc cheltuielile de judecată . Bej. Iordache Ion a preluat dosarul de la bej. Damaschin Marius , ambii din Pitești , iar eu am platit d-lui executor Damaschin Marius care momentan este închis pt frauda , iar eu am constatat din inscrisurile primite că au același cont de virament bancar d-l executor Iordache Ion cu d-l executor Damaschin Marius. Este normal să aibă ambii același Nr de cont pt viramentul bancar ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! mi-a venit ieri o instiintare de impunere a executarii ... Alinarges89 Alinarges89 Bună ziua! Mi-a venit ieri o instiintare de impunere a executarii silite la angajator din partea unui birou executoresc pentru suma de 3080 de lei . Pentru ... (vezi toată discuția)
Este legal ca pentru o poprire,care este achitata, banca să ... elsussy elsussy Este legal ca pentru o poprire,care este achitata, banca să îmi blocheze întreaga sumă aflată in cont? Ce as putea face ca banca să îmi permită ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost executată silit o sumă de bani la trei luni după stingerea datoriei. banii mi s-au returnat, dar am niște întrebări sadrian sadrian Buna ziua. Am avut o executare silita, si suma am achitat-o integral prin poprire pe salariu. Dupa 3 luni de la stingerea datoriei am incasat o suma in contul ... (vezi toată discuția)