avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Semnăturile vecinilor pentru destinații comerciale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Semnăturile vecinilor pentru destinații comerciale

Bună ziua!
1.Un vecin oferă (ca pe o pensiune) o construcție (pentru care prelungește mereu autorizația de construire,probabil) spre închiriere în weekenduri. Se fac chefuri gălăgioase iar între el și noi e o coastă plină de plopi care ne deranjează tare și sunt și periculoși. Nu vrea să
igienizare. De la ce distanță intre case are nevoie de acordul nostru ca sa functioneze ca pensiune?(sunt 100 m). El era în construcție când am construit noi casa.
2. Vecinul de vis-a-vis se ocupa cu comerțul online. Are sediul declarat chiar acolo unde si locuieste iar mașinile care ii transportă comenzile la beneficiari vin toată ziua la încărcat. Claxonează si au umplut drumul de noroi pentru că acest vecin are curtea neamenajata si e in pantă spre noi (deci este și punct de lucru dar nu are pe site-urile accesibile noua mentionat că ar fi și punct de lucru). Nu are nevoie de semnătura noastră?
Cel mai recent răspuns: marcel.damaschin , utilizator 11:29, 2 Mai 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrebati in Consiliul Local. Ei dau hotarari in temeiul legii. In alta ordine puteti verifica tot la Primarie, daca au autorizatie de functionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul vecinilor este necesar pentru stabilirea sediului social ? Cristina37 Cristina37 Buna ziua, Am un vecin deasupra apartamentului meu care si-a facut sediu / punct de lucru fara acordul meu. Ce pot face deoarece nu sunt de acord ca el sa ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața, vă rog să îmi spuneți dacă este necesar ... IORDAN ELENA IORDAN ELENA Bună dimineața, Vă rog să îmi spuneți dacă este necesar și recomandat să merg la notar să semnez pentru vecinul din spatele casei mele care vrea să ... (vezi toată discuția)
Pensiune in zona de case wert3444 wert3444 Am un vecin care isi construieste o pensiune (cel mai probabil ca inca nu are toate autorizatiile necesare) intr-o zona de case. Este permisa construierea de ... (vezi toată discuția)