avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu neefectuat se plateste?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu neefectuat se plateste?

Buna , Mi-sa suspendat postul si am fost demis,am mai avut 22 de zile de concediu neefectuat din 2008 si 2009 .Intrebarea mea este daca se vor plati sau avind in vedere ca am trecut anul ele nu se mai iau in considerare?
Cel mai recent răspuns: nobo , utilizator 19:13, 9 Decembrie 2010
Concediul de odihnă se efectuează în fiecare an. Prin exceptie, efectuarea concediului de odihnă în anul următor este permisă numai în cazurile expres prevăzute de lege sau în cazurile prevăzute în contractul colectiv de muncă. Angajatorul este obligat să acorde concediu, până la sfârşitul anului următor, tuturor salariatilor care, într-un an calendaristic, nu au efectuat integral concediul de odihnă la care aveau dreptul.
Compensarea în bani a concediului de odihnă neefectuat este permisă numai în cazul încetării contractului individual de muncă.
Buna ziua,

Faceti o cerere de compensare a zilelor de CO neefectuate pe anii 2008-2009.Luati un nr de la registratura si faceti-va o copie.
...dupa 10 zile sesizati si i.t.m.!
Este obligatoriu de facut aceasta cerere de plata a concediului neefectuat?
Daca da, ce ar trebuie sa contina mai exact aceasta cere, lucrez in gestiune si sunt in preaviz?
Iar aceasta cerere se poate depune si acum in timpul preavizului sau dupa incetarea contractului de munca(eu am inteles ca trebuie dupa)?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu 2008 i0n i0n va salut, lucrez la o societate tip SRL cu contract individual de munca pe durata nedeterminata 24 de zile de concediu pe an din zilele aferente anului ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna - se compenseaza in bani? ContSters22096 ContSters22096 daca nu am efectuat integral concediul de odihna in anii anteriori, la plecarea din firma ar trebui sa mi se plateasca zilele de concediu neefectuat? exista o ... (vezi toată discuția)
Plata zile co neefectuate Adriana Visan Adriana Visan Buna ziua, suntem un grup de mai multi colegi care am terminat preavizul si urmeaza sa intram in somaj. Ni s-a comunicat ca nu ni se vor plati zilele de Co ... (vezi toată discuția)