avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! Am facut o plangere contravntionala in oct ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! Am facut o plangere contravntionala in oct 2023.Mi ...

Buna ziua!
Am facut o plangere contravntionala in oct 2023.Mi a fost anulata pt neplata taxei de timbru,si altele,actele de procedura nu mi au parvenit prin posta.,dosarul fiind on line iar taxa trimisa on line.Am facut cerere de rexaminare ,am depus taxa de timbru si remediat lipsurile,mi a fost anulata din nou pe 25 aprilie 2024,Hotararea jud mi a parvenit vineri 10 mai cu stampila date modificata,cu toate ca am depus doua taxe de timbru.CARE E TERMENUL LIMITA LA CARE POT DEPUNE APELUL.Imi puteti da va rog un model de cerere de apel/.Am 71 de ani,nu mi pot permite avocat.Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 13 Mai 2024
ieseugenia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:02, 13 Mai 2024
Scrie in hotarare in ce termen se poate face apel. Cat priveste taxa de timbru, depinde cum ati achitat-o, cum ati trimis-o electronic, ce a dispus instanta etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecata Ionut 81 Ionut 81 Bunaziua am si eu un proces undema judec cu civeva pentru niste bani ,in acest dosar trebuie sa platesc taxa de timbru judicir de 2990 lei nu am de unde sa o ... (vezi toată discuția)
Unde achit taxa judiciara de timbru? dovleacmihaela dovleacmihaela buna seara . azi am primit comunicare ca in termen de 10 zile sa achit taxa jud de timbru pt apel . INTREBARE - unde trebuie sa achit banii pt taxa jud ? (vezi toată discuția)
Buna ziua, maine voi depune o cerere de chemare in judecata in ... shomescu shomescu Buna ziua, Maine voi depune o cerere de chemare in judecata in contencios administrativ a unei primarii cu 3 capete: 1 - anulare certificat de urbanism ... (vezi toată discuția)