avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, dacă eu lucrez în germania cu contract ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, dacă eu lucrez în germania cu contract legal în ...

Bună ziua, dacă eu lucrez în germania cu contract legal în germania de 5 ani, iar in anul 2023 din luna Aprilie, am facut actele pentru alocatie in germania, dar cu diferenta de la romînia, ( 292 roni din romînia) si cea de germania 192 de euro, acum:am primit o decizie din care ma anunta, ca mi se taie alocația de romînia cu motiv ca eu nu am anuntat in romînia alicatia de Germania, și acum să o returnez 1 an alocația de romînia,, este corect?
Cel mai recent răspuns: Ramonaneky , utilizator 14:35, 19 Mai 2024
Din ce tara ati luat alocatia integrala , Romania sau Germania?
Din germania 192 euro si 292 roni din românia

Cornel Vasile a scris:

Din ce tara ati luat alocatia integrala , Romania sau Germania?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pe valoarea adaugata vio58 vio58 A fost reparat un tir in Germania la un autoservis Mercedes-benz unde s-a facturat 974.45 euro plus 185.15 euro tva total1159.6 euro. Firma noastra a cerut ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana stancea stancea buna ziua am lucrat in germania eu si sotia mea cu acte si inca mai lucram cite 7luni pe an.in rominia avem 2 baieti minori de 12ani respectiv 13 ani.am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pt. cresterea copilului tintelecan tintelecan buna ziua.am si eu o problema.sotul a luat paternitate pentru ca eu nu am fost angajata.ultimele 10 luni sa angajat .a intrebatangajatorul daca trebuie sa ... (vezi toată discuția)