avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1265 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cedat tatălui meu,sub promisiunea verbala,toate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cedat tatălui meu,sub promisiunea verbala,toate drepturile ...

Am cedat tatălui meu,sub promisiunea verbala,toate drepturile asupra proprietatilor comune(2 apartamente) după moartea mamei. Eu locuiesc in unul din apartamente din timpul studenției ,acum cu sotul si copilul. Acum vine tatal meu si vrea sa-i dau apartamentul pentru a-l vinde.
Va întreb,exista o modalitate sa-l opresc,știind ca m-a păcălit ?Eu am adresa de domiciliu acolo,am fost cu el de curand la poliție sa-mi reinnoiesc CI.As dori sa consult un avocat specializat pe asemenea probleme.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 08:40, 3 Iunie 2024
Renunțarea la succesiune se poate revoca doar în anumite condiții și într-un anumit termen , ar fi trebuit sa întrebați înainte de renunțare și nu după . Puteți încerca în instanță , consultati mai întâi un avocat . Nu are nici o relevantă ca aveți adresa acolo , asta nu va da nici un drept de proprietate . [ link extern ]

~ final discuție ~