Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua avem nevoie de 100 m de asfalt către locația noastră... ...

Bună ziua avem nevoie de 100 m de asfalt către locația noastră... Primăria Orașului nu vrea să asfalteze dar ne-a dat acordul pentru a o asfalta noi pe cont propriu cu condiția să fie de 7,50 m drumul actual fiind pietruit și doar de 3 m..fiind drum public e valabil acest aviz?cui pot să mă adresez pt.mai multe informații concrete?vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:06, 12 Iunie 2024
primaria e autoritatea locala. cel mai usor ar fi sa contactati o firma de constructii care a mai lucrat cu statul. ei stiu cum se fac documentatiile, cum se deruleaza lucrarile,... doar ca acum veti plati dvs. e un parteneriat public privat
Stiu dar avizul dat de Primărie e valabil sau trebuie de la alții...fiind drum public și aparține de Nomenclatura Primăriei... multi ne spun că nu putem asfalta un drum public deși ne-a dat acest aviz in batjocoră cred că să fim amendați pe urmă..pe strada respectiva locuim 10 familii și noi avem o pensiune turistica...din cauză că e doar pietruit și mai abrupt turiști nu reușesc să urce,se duc pe șanțuri,când vin ploile accesul se poate doar cu gip...dar Primăria Orașului nu vrea să ne ajute cu aceasta bucata de drum ..de cate ori se strică îl îndreptăm cu utilaje proprii sa ajungem la locație ...cui trebuie să ne adresăm cu aceasta problemă înafara de Primărie?va mulțumesc pentru informații

adriandimitriu a scris:

primaria e autoritatea locala. cel mai usor ar fi sa contactati o firma de constructii care a mai lucrat cu statul. ei stiu cum se fac documentatiile, cum se deruleaza lucrarile,... doar ca acum veti plati dvs. e un parteneriat public privat

De ce nu spuneți că e abrupt? Sunt drumuri care din cauza pantei, dar și a structurii geologice sunt nesigure. Probabil că primăria ar putea face o stradă cu pantă rezonabilă, dar folosind serpentine care ar intra prin proprietăți. Și pentru 10 proprietăți nu merită. E o problemă de oportunitate. Ce scriam mai sus rămâne valabil.
Încă ceva: cine construiește își asumă.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Iunie 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~