avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CREDIT ACTE FALSE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CREDIT ACTE FALSE

Buna seara,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie
Pe numele mamei mele a fost facut un credit la un IFN in anul 2023,aceasta fiind chemata la politie, unde i a fost prezentata intreaga situatie,afland ca sunt mai multe persoane pagubite, pe numele carora s au facut credite la aceiasi banca.
Intrebarea mea este ,cum de nu au putut fi gasiti cei ce au facut fapta,daca ratele creditului au fost platite ulterior pt. 3 luni ?in ce conturi s au virat acei bani? si din ce cont s a facut plata ratei lunare?
Cum a putut vira banii Institutia nebancara daca solicitantul nu are un cont pe numele sau?
Va rog mult sa ma ajutati
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ANDREEA@CLAUDIA , utilizator 20:53, 26 Iunie 2024
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acestea nu sunt intrebari juridice, ci ne puneti sa ghicim. Mergeti si intrebati-i pe cei care stiu, intrebati la IFN unde si daca a virat banii, intrebati la politie ce cercetari au facut, noi nu ne putem imagina.
Am intrebat atat la IFN cat si la politie dar spun ca inca se cerceteaza,desi a trecut aproape un an.De aceea am intrebat pt ca mi se pare ireal sa nu se gaseasca un vinovat,daca politia are datele tranzactiilor
Cred ca nu aveti alta solutie decit sa asteptati finalizarea cercetarilor. Succes!
Va multumesc

~ final discuție ~