avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Caini periculosi ce sar gardul in curtea parintilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Caini periculosi ce sar gardul in curtea parintilor

Buna ziua,
Parintii mei au niste vecini care au 11 caini metis ciobanesc romanesc.
Gardul dintre proprietati a fost facut de parintii mei. Acum 2 saptamani cand ei nu erau acasa, cainii au sapat pe sub gard si au intrat pe proprietatea parintilor distrugand anumite bunuri. Am gasit locul pe unde au intrat si i-au vazut si vecinii.
Proprietarii neaga, nu sunt niste oameni cu care te poti intelege. Plus ca se cred intangibili pentru ca au sustinerea unor persoane din guvern.
Totusi, eu imi las copii la bunici, de 2 si 4 ani. Au sesizat politia parintii mei si facut plangere, insa politia le-a spus ca nu au ce sa le faca decat sa le puna in vedere sa faca gardul.
Acestia nu vor face gardul, si problema se va repeta, imi este teama sa nu se repete cand sunt in curte ai nostrii.
Exista un cadru legal prin care am putea face mai multe demersuri?
7 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Proces civil ,acțiune în răspundere civila delictuala prin care puteți solicita repararea pagubelor produse.Probe ,foto,martori,notificați i în prealabil ,avocat și proces.Nu intervine nimeni de la guvern pt un proces cu un gard și pagube produse de căței nazdravani.Aveti toate șansele doar sa faceți dovada celor susținute.

~ final discuție ~