avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua ! Am nevoie urgent de un răspuns. Ieri am ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua ! Am nevoie urgent de un răspuns. Ieri am dat datele ...

Bună ziua ! Am nevoie urgent de un răspuns.
Ieri am dat datele contului meu evrixa unui necunoscut , mi a zis ca se oferă un bonus cum a fost la început orange money dar ma ajuta el .. ca primim amândoi bonusul .. nu ma dus deloc capul și mintea și i-am dat accesul la cont.. apoi ma blocat și bine înțeles a șters conversația ( pe telegram ) .. azi de dimineață am luat legătura cu banca și au zis ca contul e blocat din cauza activități suspecte , au apucat sa se facă doua transferuri de câte 3500 lei și 1000 lei .. nu au fost retrași apoi toți din cauza ca a fost refuzata suma mai mare .. precizez ca bani nu erau ai mei deci nu mi-a furat nimic , aceea persoana a depus bani în contul meu ( după ce am citiți bănuiesc ca nici ai lui nu erau ) .. acum aștept sa ma contacteze banca sa vad ce pot face cu contul ... deci sunt foarte speriată.. îmi e frica sa nu fiu trasa la răspundere pentru divulgarea datelor :( ce pot face în situația asta ? .. ce mi se poate întâmpla. ? Va rog dacă ma puteți ajuta cu un răspuns sa ma liniștesc puțin ca tremur de aseară :( avem nevoie de niște bani și acum am alta problema mai mare pe cap
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 13:31, 31 August 2024
Invatatura de minte, sa nu mai dati datele de cont la nimeni. De data aceasta atis capat ieftin, daca nu v-au disparut bani din cont.
Bună dimineața! Dacă banii nu erau ai dumneavoastră, înseamnă că v-a fost folosit contul pentru activități ilicite. Cel mai probabil spălare de bani sau pentru a scoate bani obținuți prin fraude bancare ori proveniți din alte infracțiuni. Cred că ar fi bine să mergeți la bancă și la Poliție să explicați exact cum ați fost înșelat . În caz contrar, la o anchetă, riscați să aveți multe bătăi de cap .
Vi s-a folosit contul pentru spalare de bani.
Reclamati urgent asta la politie. Acum dimineata. Altfel, puteti fi considerata coautoare la infractiune. Recunoasteti nivitatea.
Iata ca impotriva revoltelor clientilor, Banca face bine facand anumite controale si blocari. Altfel ramaneati si fara banii pe care ii aveati deja in cont.
Sincer îmi e și ruine sa merg la politie sa spun asta :( o sa mai aștept pana luni sa vad ce zice la banca si o sa merg.. asta e ...

Mathrax a scris:

Vi s-a folosit contul pentru spalare de bani.
Reclamati urgent asta la politie. Acum dimineata. Altfel, puteti fi considerata coautoare la infractiune. Recunoasteti nivitatea.
Iata ca impotriva revoltelor clientilor, Banca face bine facand anumite controale si blocari. Altfel ramaneati si fara banii pe care ii aveati deja in cont.

Ar fi bine sa mergeți azi, ca să nu vă treziți inculpata în vreun dosar penal de mână cu autorul . Mai târziu e posibil sa nu va creadă nimeni ca nu ati știut în ce va băgați, în contextul în care nu mai aveți nicio probă. E decizia dumneavoastră.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 August 2024
adrian@13, utilizator

~ final discuție ~