Buna ziua,
Am o speță pentru care as aprecia foarte mult un răspuns .
La jumătatea lunii august am semnat cu angajatorul un contract de încheiere a relației de muncă, la propunerea acestuia, cu mențiunea că voi primi si salariul pe luna august + cel pe luna septembrie+ inca 2 salarii compensatorii.
Însă la finalul lunii august , din salariu mi s a oprit suma aferenta pentru 7 zile de concediu efectuate în plus , fara să mă fi înștiințat nimeni de așa ceva , fara sa fi fost menționat în contractul.de încheiere pe care l am semnat .
Întrebarea mea este: este legal așa ceva ? Ii pot acționa în instanță pentru că mi au oprit abuziv acea suma ?
Salarii
Ioana 1987
In luna Decembrie 2017 am primit o prima de 650 Ron. (250 Ron fiind bonus pentru ca nu am beneficiat de concediu medical ) . Dupa ce am luat aceasta prima am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua
papy81
Am si eu o intrebare va rog,este posibil ca angajatorul sa iti opreasca din bani daca in una din zile a sunat in magazin si din cauza clientilor nu am putut ... (vezi toată discuția)
Lipsa inventar
Ana-maria11
Firma la care am lucrat a constatat ca s-a iesit lipsa la inventar. Inventarul s-a facut la o saptamana dupa ce mi s-a inchis contractul de munca, timp in care ... (vezi toată discuția)