avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Salariul mediu brut
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Salariul mediu brut

De la 1 septembrie punctajul lunar se calculează prin raportarea venitului brut lunar realizat sau, după caz, a venitului lunar asigurat, care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale, la câștigul salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat din anul respectiv..
Are cineva tabelul cu salariul mediu brut utilizat la fundameentarea bugetului asigurarilor sociale din 1990 pana astazi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 12 Septembrie 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formula punct pensie stagiu lunar Sori19 Sori19 Rog formula calcul punct pensie stagiu lunar. Caz concret in anul2018 luna05. VENIT TOTAL=CONDITII NORMALE=5165, SALAR MEDIU BRUT=4494, ... (vezi toată discuția)
Intrebare: pilonul 2 de pensii privat ne scade pensia de stat ? livvv livvv Buna ziua, Am o nelamurire legata de calculul punctului de pensie . In cazul meu sunt angajat ca operator productie intr-o fabrica si contribui atat la ... (vezi toată discuția)
Legea 127/2019 soriniarca soriniarca Cum se calculeaza un punct de pensie si care este stagiul complect de cotizare pentru barbati , la ce varsta pot fi pensionat daca am 58 ani (vezi toată discuția)