BogdanGri 
	    	Utilizator

BogdanGri 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 Ketyl12	                   

Bună seara,
Am o întrebare.  Părinții viitorului meu soț au ales să meargă înainte cu numele de familie reunite, prin urmare numele lui este pe ... (vezi toată discuția)
	                    Ketyl12	                   

Bună seara,
Am o întrebare.  Părinții viitorului meu soț au ales să meargă înainte cu numele de familie reunite, prin urmare numele lui este pe ... (vezi toată discuția)

Corsico89	                   

Ce procedure exista pentru a reuni 2 nume de familie la casatorie? Se intampla inainte, dupa, e o formalitate in plus ce necesita acte in plus? 
Sa ... (vezi toată discuția)
	                    Corsico89	                   

Ce procedure exista pentru a reuni 2 nume de familie la casatorie? Se intampla inainte, dupa, e o formalitate in plus ce necesita acte in plus? 
Sa ... (vezi toată discuția)

Gyongyike1990	                   

Buna ziua,
As vrea sa va intreb ca in cazul casatoriei daca iau numele sotului(ex.Munteanu) dar vreau sa-l pastrez si pe al meu(ex.Popescu) poate sa ramana ... (vezi toată discuția)
	                    Gyongyike1990	                   

Buna ziua,
As vrea sa va intreb ca in cazul casatoriei daca iau numele sotului(ex.Munteanu) dar vreau sa-l pastrez si pe al meu(ex.Popescu) poate sa ramana ... (vezi toată discuția)