avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Buna ziua, pentru infiintarea unui PFA cod Caen 9003 ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Buna ziua, pentru infiintarea unui PFA cod Caen 9003 pot sa il ...

Buna ziua, pentru infiintarea unui PFA cod Caen 9003 pot sa il fac pe numele sotului meu insa sa fac eu activitatea de creatie ?. Mentionez ca vreau sa scriu articole, proza ,. In cazul in care nu se poate, care este forma legala prin care pot sa obtin acest lucru.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:30, 16 Octombrie 2024
asa cum spune si numele, PFA = Persoana Fizica Autorizata. Persoana care lucreaza in domeniul 9003 este ACEA persoana. Daca vreti sa-l faceti pe sotul dvs administrator, sef, etc, deschideti un SRL
in plus in cadrul PFA, doar o persoana poate lucra in domeniul respectiv, ea fiind cea autorizata. PFA poate angaja personal pentru activitati conexe: administrativ, transport, etc., dar niciodata pentru activitatea principala
Ultima modificare: Miercuri, 16 Octombrie 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul caen corect sau gresit Calin_Gen Calin_Gen La inceputul anului mi-am infiintat PFA cu cod caen 9003 (creatie artistica) insa astazi, cautand detalii despre cheltuieli deductibile am ajuns la concluzia ... (vezi toată discuția)
Infintare atelier artist ivat ivat Buna ziua, avind ca scop de activitate pictura si sculptura, bazat pe cod caen 9003, am nevoie de inregistrare a unei companii pentru a avea atelierul deschis ... (vezi toată discuția)
Cod caen handmade Francesca P Francesca P Buna, am nevoie de un pic de ajutor, vreau sa deschid un PFA si sa pictez pahare pentru nunti, sa ornez lumanari, sa pictez umerase si sa fac ornamente din ... (vezi toată discuția)