avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Se poate renunta la plata asigurarilor de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Se poate renunta la plata asigurarilor de sanatate ...

Buna ziua!
Se poate renunta la plata asigurarilor de sanatate din salariu ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:57, 22 Octombrie 2024
Absolut NU .
In situatia in care nu mai sunteti salariat nu mai platiti c.a.s.s.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare si salarizare persoana cu handicap CristianaCatalina CristianaCatalina Buna ziua! Sunt o persoana cu handicap si ma voi angaja in cadrul unui O.N.G. ca psihopedagog, as vrea sa stiu care sunt drepturil mele salariale, mai exact ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru sanatate Stefana1293 Stefana1293 Buna ziua, daca in perioada martie si iulie 2012 am lucrat pe contract de zilier, fiind elev cu varsta de 19 ani, iar in prezent sunt studenta in continuare, ... (vezi toată discuția)
Concediu pre si postnatal MariaLidia MariaLidia Buna ziua. Am o nelamurire...cu prima sarcina am beneficiat de concediul pre si post natal(cel de 126 zile) pe care mi l-a platit angajatorul pentru ca eram ... (vezi toată discuția)