avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cât durează un dosar penal pentru conducere sub ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cât durează un dosar penal pentru conducere sub influența ...

Cât durează un dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive?
Am platit contravaloarea expertizei medico-legale și au ieșit pozitive.
Domnul polițist mia spus că a trimis dosarul în parchet!
Sunt foarte curios cat durează aproximativ durata și care sunt demersurile?
Adică din parchet se întoarce la poliție și apoi iarăși în parchet și apoi la judecătorie ? Sau cum cum Dumnezeu sunt procedurile??
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 07:09, 19 Iunie 2025
Nu se mai întoarce la poliție (asta numai dacă ați plătit rezultatul probelor la INML
Urmează să fiți chemat la parchet pentru declarații.(e bine să aveți un avocat pentru a discuta cu procurorul).
Procurorul de caz trimite dosarul la judecătorie.
Dacă recunoașteți totul până la sfârșitul anului urmează să aveți o condamnare sau începutul anului viitor (ianuarie,februarie)
Ultima modificare: Duminică, 3 Noiembrie 2024
SunnyXxxX, utilizator
Buna ziua . Revin cu aceiași problema ! Am un dosar penal deschis pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor pshioactive . Am dosarul deschis din 22:06:2024. La poliție mi-au spus că dosarul sa trimis în parchet imediat in săptămâna următoare, am platit contravaloarea rezultatelor de la IML . Și aș vrea să știu când mă cheamă la parchet sa dau o alta declarație pentru că de aproape un an nu mau chemat la parchet sa dau nici o declarație nimic . Cat durează dosarul în parchet ? Menționez că am recunoscut în declarația dată la poliție că am consumat înainte cu 2 zile in Anglia . Va rog să mă ajutați cu un sfat ce ar trebui sa fac și cat mai durează dosarul în parchet cu toate că motive de alte dovezi nu le mai trebuie că am dat declarație în polițe că am consumat . Va mulțumesc anticipat
Puteți depune la parchet o cerere pentru urgentarea soluționării cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis reținut pe nedrept conf. art. 336 cp ''conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe''. cum îl pot recupera? TiberiuG1 TiberiuG1 Buna ziua. In data de 11.10.2017 am fost implicat intr un accident auto minor fara victime , la sosirea politiei rutiere am fost testat cu etilotestul ... (vezi toată discuția)
permis suspendat pt fals pozitiv la stupefiante Nicu0000 Nicu0000 Bună seara. Este pt prima dată când mă confrunt cu situația pe care o voi prezenta și apelez la cunoștințele dvs. pt a primi îndrumare întru ... (vezi toată discuția)
Thc in sistem la volan Alex_al Alex_al Buna ziua, Acum o luna de zile am fost oprit in timp ce eram la volan si mi s-a facut testul pentru substante unde a iesit THC pozitiv. Am fost dus la inml ... (vezi toată discuția)