Cât durează un dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive?
Am platit contravaloarea expertizei medico-legale și au ieșit pozitive.
Domnul polițist mia spus că a trimis dosarul în parchet!
Sunt foarte curios cat durează aproximativ durata și care sunt demersurile?
Adică din parchet se întoarce la poliție și apoi iarăși în parchet și apoi la judecătorie ? Sau cum cum Dumnezeu sunt procedurile??
Nu se mai întoarce la poliție (asta numai dacă ați plătit rezultatul probelor la INML
Urmează să fiți chemat la parchet pentru declarații.(e bine să aveți un avocat pentru a discuta cu procurorul).
Procurorul de caz trimite dosarul la judecătorie.
Dacă recunoașteți totul până la sfârșitul anului urmează să aveți o condamnare sau începutul anului viitor (ianuarie,februarie)
Buna ziua . Revin cu aceiași problema ! Am un dosar penal deschis pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor pshioactive . Am dosarul deschis din 22:06:2024. La poliție mi-au spus că dosarul sa trimis în parchet imediat in săptămâna următoare, am platit contravaloarea rezultatelor de la IML . Și aș vrea să știu când mă cheamă la parchet sa dau o alta declarație pentru că de aproape un an nu mau chemat la parchet sa dau nici o declarație nimic . Cat durează dosarul în parchet ? Menționez că am recunoscut în declarația dată la poliție că am consumat înainte cu 2 zile in Anglia . Va rog să mă ajutați cu un sfat ce ar trebui sa fac și cat mai durează dosarul în parchet cu toate că motive de alte dovezi nu le mai trebuie că am dat declarație în polițe că am consumat . Va mulțumesc anticipat