Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bună ziua! Vă deranjez cu o întrebare, ca şi funcţionar ...

Bună ziua! Vă deranjez cu o întrebare, ca şi funcţionar public, pot să am un contract de muncă în sectorul privat, pe un post de marketing, contractul va fi unul tot de 8h/zi? Există o lege potrivit căreia îmi este interzis acest lucru. Menţionez faptul că funcţia din domeniul public, nu are legătură cu cea din domeniul privat.. Vă mulţumesc pentru eventualele răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 6 Noiembrie 2024
Funcționarii publici pot exercita funcții în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuțiile exercitate ca funcționar public, potrivit fișei postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public-contract in privat pacepa_2001 pacepa_2001 Un functionar public poate avea un contract cu timp partial la o firma privata? (vezi toată discuția)
Angajat la privat & functionar public cat23 cat23 buna ziua, va rog sa mi spuneti daca pot fi simultan functionar public si angajat la o firma privata (contract 2ore) ! multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Buna ziua. daca sunt functionar public cu functie de executie, ... moldovanm moldovanm Buna ziua. Daca sunt functionar public cu functie de executie, pot sa fiu partener (ca persoana fizica) contractual activ (distribuitor) si sa realizez ... (vezi toată discuția)