avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,ce pot face in cazul in care suprafata de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,ce pot face in cazul in care suprafata de acasa nu ...

Buna ziua,ce pot face in cazul in care suprafata de acasa nu corespunde cu cadastrul(adica este mai putin cu 95 m patrati...multumesc

Alte discuții în legătură

Cadastru teren intravilan Carolina24ph Carolina24ph Buna ziua! Am intampinat de curand urmatoarea problema. Doresc sa cumpar de la unchiul meu un teren intravilan. Pentru a putea vinde unchiul meu a mers sa ... (vezi toată discuția)
Vanzare/cumparare teren intravilan cu suprafata diferita in act proprietate fata de cadastru Catalin_Smaranda Catalin_Smaranda Buna ziua, Vreau sa cumpar un teren intravilan. Pe actul de proprietate al vanzatorului este trecuta o suprafata de 9000 m patrati. Terenul este inscris ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma va rog cu sfat vittorio1 vittorio1 Buna ziua!As vrea sa va expun o situatie care mi-a tulburat mult linistea.Parintii mei locuiesc la tara unde au o casa cu teren aferent.In 1992 au primit ... (vezi toată discuția)