avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire iNg + Overdraft (extrarol)
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire iNg + Overdraft (extrarol)

Buna ziua,

Am un credit de nevoi personale pe care nu l-am mai putut achita suma de 8000 euro și am primit o poprire la ING unde aveam și un overdraft (extrarol ING)

Am fost sunat de banca și informat că 1/3 din salariu va merge către executor și ei vor lua în continuare rata la overdraft, fara a mai avea acces la acesta.
Având în vedere că se depășește jumătatea salariului practic eu rămân cu 30% din el(800 lei), este legal aceasta procedura? Care ar fi căile de atac.

2. Menționez că am moștenit o casa , unde îmi revine doar 15% parte , dar nu am girat acel credit cu nimic ipotecar, are voie executorul sa scoată la vânzare acel imobil pt recuperarea prejudiciului?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Credit luat cu buletinul, executare silita locuinta vartopeanu vartopeanu Buna ziua,in 2006 am lut un credit cu buletinul de 5000 euro pe 10 ani.Am platit 3 ani dupa care nu am mai platit.Creditul a fost cesionat catre o firma de ... (vezi toată discuția)
Poprire diurna adi-boca adi-boca urmeaza sa plec in strainatate si am fost pus sa-mi fac cont in banca pentru diurna in euro. Am poprire pe salar 1/3 din venitul lunar care mi se retie la ... (vezi toată discuția)
Poprire colombo1976 colombo1976 in 2008 am luat un credit de 3000euro pe care dupa o perioada nu l-am mai platit in 2013 am fost executat silit de un tribunal din gherla,iar aacum o luna ... (vezi toată discuția)