Buna seara, am o neclaritate legata de rezidenta fiscala si nu gasesc speta explicata nicaieri. Eu locuiesc in UK de 10 ani si muncesc aici cu forme legale tot de atunci, am un apartament inchiriat pe numele meu aici , masina si toate cele.... In tara nu am nimic pe numele meu in afara de pasaport si buletin si sunt administrator la o firma fara activitate. anul acesta (2024) mi-am facut un card de debit la ING in baza la numarul de asigurat social din UK ( National Insurance Number) nu stiu exact cum se numeste in romana .... Mi-am facut acest card pentru ca vreau sa fac niste investitii in tara si am nevoie de card . Acum eu voi avea si niste profituri care imi vor intra pe acel card . Cum stiu eu ce fel de rezidenta fiscala am si daca trebuie sa declar ceva la ANAF ? Acum vad in aceasta fereastra ca ar trebui sa fiu menbru al comunitatii ,dar nu sunt . daca cineva vede acest mesaj si ma poate ajuta pot lasa si un email la care pot fi contactat . Multumesc anticipat !
Rezidenta fiscala
Sys_Froggy
Buna seara, am o neclaritate legata de rezidenta fiscala si nu gasesc speta explicata nicaieri. Eu locuiesc in UK de 10 ani si muncesc aici cu forme legale tot ... (vezi toată discuția)