avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... anul 2018 am făcut un abonament la orange și nu lam ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

anul 2018 am făcut un abonament la orange și nu lam PLĂTI. ...

anul 2018 am făcut un abonament la orange și nu lam PLĂTI. De atunci pana acum nu am primit nimic. Azi am primit de la judecata cu executare silita dacă nu plătesc. Ce pot pati?
Va rog sa îmi răspundeți
Cel mai recent răspuns: Dudutel Mihaela Marinela , utilizator 15:33, 22 Noiembrie 2024
Vă poate executa silit pentru că aveți o datorie.
Executare silita in ce consta mai exact?
Eu nu am bunuri pe numele meu

Dorin Voicilas a scris:

Vă poate executa silit pentru că aveți o datorie.

nici salariu ?
Ați putea face contestație la executare. Posibil să fie prescrise sumele.

Numai bine!
Nu am nici salariu

gi-jane2 a scris:

nici salariu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună in anul 2018 am făcut un abonament la orange și nu lam ... Dudutel Mihaela Marinela Dudutel Mihaela Marinela Bună In anul 2018 am făcut un abonament la orange și nu lam PLĂTI. De atunci pana acum nu am primit nimic. Azi am primit de la judecata cu executare ... (vezi toată discuția)
Nu am platit abonamentul la telefonul mobil se intampla ceva??? shukar shukar Deci am facut un abonament cosmote in 2009 si nu am platit deloc pana acuma ! Iar acum in 2011 am primit de la topfactoring sa plates 2600 ron ca altfel ma da ... (vezi toată discuția)
Abonament neplatit - recuperatori Alexandru Ionescu Alexandru Ionescu Buna seara, Incepand cu 11.2017 nu am mai achitat abonamentul Orange, in luna ianuarie totalul de plata era de 550 de lei. In luna februarie 2018 am ... (vezi toată discuția)