avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, imi puteti spune si mie ce inseamna: \
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, imi puteti spune si mie ce inseamna:

Buna ziua, imi pueti spune si mie ce inseamna: "dosarul a fost trimis la procuror pt a completa urmarirea penala" si ce se va intampla in continuare? Multumesc
E legat de o solutie de renuntare la urmarirea penala sau care este contextul?
Da, este legat de o plangere impotriva clasarii unui dosar, s a admis plangerea de catre judecator si au spus ca dosarul va fii trimis la procuror pt completarea urmaririi penale, as vrea sa stiu ce inseamna si ce se va intampla mai departe,multumesc

Lonapak a scris:

E legat de o solutie de renuntare la urmarirea penala sau care este contextul?

Daca nu ma insel, inseamna ca procurorul o sa completeze urmarirea penala si dosarul o sa fie trimis in instanta pentru a se judeca, dar cel mai bine asteptati sa raspunda un avocat
Bună seara,

Instanța a considerat că s-a dispus în mod nelegal clasarea și a dispus trimiterea cauzei la procuror pentru a strânge în continuare probe cu privire la infracțiunea de care sunteți acuzat. În urma completării urmăririi penale posibil să vină o nouă soluție de clasare sau să aibă loc trimiterea în judecată.

Detalii contact pe site: [ link extern ] /

Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inceperea judecății Narcisa_ Narcisa_ Parchetul a emis ordonanta de clasare, iar judecatorul de camera preliminara a desfintat ordonanta (art. 341 cpp) în vederea completării urmăririi ... (vezi toată discuția)
Cale de atac DenisRif DenisRif Am depus la Curtea de Apel plângere impotriva ordonantei procurorului de clasare a plangerii penale , avand probe solide de incepere a urmaririi penale insa ... (vezi toată discuția)
Plângere soluţii de neurmărire/netrimitere judecată (art.340 ncpp) alexandrak alexandrak Buna ziua ! Din nefericire anul trecut am fost reclamata pentru ca am am dat o palma unei fete care m-a agresat verbal nestiind ca resectiva este insarcinata ... (vezi toată discuția)