avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! Ca persona juridica, daca la cererea de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! Ca persona juridica, daca la cererea de chemare in ...

Buna ziua! Ca persona juridica, daca la cererea de chemare in judecata este propus ca proba interogatoriu si acesta este atasat cererii, paratul este obligat sa raspunda sau poate cere respingerea probei cu interogatoriu?

Alte discuții în legătură

Nelamurire procedura interogatoriu vasile2013 vasile2013 Prin cererea ce chemare in judecata, intr-un proces in fata instantelor de contencios, s-a solicitat si proba interogatoriului cu paratul- o persoana ... (vezi toată discuția)
Probele propuse de reclamant pot fi folosite si de parat? CristescuD CristescuD Reclamantul a propus o anumita proba, iar mie ca si parat imi foloseste in dovedirea unei stari de lucruri acea proba. Pot sa o atasez si eu la doar in ... (vezi toată discuția)
Solicitare proba cu interogatoriu tudorsad tudorsad Buna ziua, am cateva neclaritati privind noul cod de procedura civila, si anume: Introducere: eu sunt parte reclamanta intr-un litigiu de munca demarat de ... (vezi toată discuția)