avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... nelamurire procedura interogatoriu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

nelamurire procedura interogatoriu

Prin cererea ce chemare in judecata, intr-un proces in fata instantelor de contencios, s-a solicitat si proba interogatoriului cu paratul- o persoana juridica.In conditiile art.203 din C.Pr. Civila admisibilitatea aceste probe se dezbate la primul termen de judecata, insa intrucat interogatoriul sub forma scrisa se ataseaza cererii de chemare in judecata, persoana juridica trebuie sa raspunda la acesta o data cu intampinarea?....si asta sub conditia in care instanta inca nu s-a pronuntat pe admisibilitatea acestei probe?
Aici imi este nelamurirea...daca trebuie raspuns la interogatoriu inainte de dezbaterea acestei probe?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 15:35, 27 Februarie 2015
Nu. El trebuie numai atasat si comunicat. Asteptati incuviintarea probei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare interogatoriu parat radu16 radu16 buna seara ,,,cum trebuie sa solicit instantei ,chemarea la interogatoriu ,pentru un parat ? inmanez judecatorului solicitarea scrisa pentru ... (vezi toată discuția)
Probele propuse de reclamant pot fi folosite si de parat? CristescuD CristescuD Reclamantul a propus o anumita proba, iar mie ca si parat imi foloseste in dovedirea unei stari de lucruri acea proba. Pot sa o atasez si eu la doar in ... (vezi toată discuția)
Comunicare interogatoriu Radu9 Radu9 Persoana juridică este obligată să răspundă la interogatoriul comunicat cu cererea de chemare în judecată odată cu întâmpinarea (urmând ca ... (vezi toată discuția)