avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, tocmai ce mi-am depus actele de somaj si ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, tocmai ce mi-am depus actele de somaj si persoana ...

Buna ziua,

tocmai ce mi-am depus actele de somaj si persoana de la birou spune ca ar fi un loc de munca disponibil pe calificarea mea.

Din ce am citit pe internet salariile sunt foarte mici in acea firma.
Refuzarea unui loc de munca pe motive salariale se considera refuz justificat sau nejustificat ?

Cu alte cuvinte daca postul oferit de ei este corespunzator cu nivelul de studii si al pregatirii mele eu trebuie sa-l accept indiferent de ce salar ofera acel angajator ?
Cel mai recent răspuns: nonpure , utilizator 18:21, 18 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este un refuz nejustificat ..
Mersi pentru răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mi se accepta dosarul pentru somaj ioanaiux ioanaiux Buna ziua, Este legal ca sa nu se accepte inaintarea dosarului de somaj, deoarece cei de la AJOFM vor sa ma oblige sa accept orice post disponibil netinand ... (vezi toată discuția)
Incetarea platii indemnizatiei de somaj martalogu martalogu sant somer de o saptamina ,si doresc un raspuns am primit email ca au un post vacant dar eu nu ma-m prezentat pot sa-mi taie somajul ,va multumesc (vezi toată discuția)
Bună. am fost trimisa de la șomaj la un loc de munca, problema ... Elaema13 Elaema13 Bună. Am fost trimisa de la șomaj la un loc de munca, problema este ca nu e ok programul de munca, se lucrează în ture și am 2 copii mici. Întrebarea mea ... (vezi toată discuția)