avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Constructorul a promis ca va introduce curent pana la ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Constructorul a promis ca va introduce curent pana la data X

Salut,
Am o curiozitate, daca constructorul care mi-a vandut casa si care este persoana juridica a promis verbal ca va introduce curent pana la data X (a mai promis si altele mai multe tot asa fata in fata), pot sa ii fac public un review negativ ca nu s-a tinut de cuvant?
Pot risca ceva daca el zice ca ma va da in judecata ulterior ce vede ca am scris o recenzie?
Ultima modificare: Joi, 2 Ianuarie 2025
GeorgeSD, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:58, 8 Ianuarie 2025
ce va lipseste? proiectul de bransament, realizarea fizica a acestuia, receptia facuta de distribuitor, contractul cu furnizorul? unele din acestea sunt exclusiv in sarcina dvs. cat despre publicitatea negativa, ea poate avea repercursiuni legale.
Proiectul a fost realizat la 10 luni distanta de data promisa, acum luna aceasta actele au fost depuse. Nu am contract cu furnizorul. El a demarat procedura de bransare in numele meu.
acum depinde de distribuitor sa faca receptia si sa monteze contorul; va dura cca 1 luna.
intre timp, incercati sa luati legatura cu unul/ mai multi furnizori, selectati o oferta si incheiati un contract de furnizare, pe baza datelor din dosarul depus la distribuitor. in felul asta castigati 1 luna
Ultima modificare: Joi, 2 Ianuarie 2025
adriandimitriu, utilizator
Ce repercursiuni poate avea?
Asupra cui?

Alte discuții în legătură

Contract enel cls cls Buna ziua. Am cumparat anul trecut un apartament de la un dezvoltator care nu a depus nici un efort pentru a solicita incheierea contractelor individuale la ... (vezi toată discuția)
Bransament apa si canalizare ksc ksc Buna ziua. Locuiesc intr-un imobil cu 4 apartamente , toate proprietati personale(4 proprietari).Bransamentul la reteaua de apa si canalizare a fost facut de ... (vezi toată discuția)
Instalatie gaz - constructor - client Marius445 Marius445 Buna ziua, Am cumparat o casa in luna septembrie, care face parte dintr-un triplex, casa mea fiind la mijloc. A aparut o noua lege legata de racordarea ... (vezi toată discuția)