avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme Garanție magazin F64
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme Garanție magazin F64

Bună seara
Intampin și eu următoarea problemă, am cumpărat niște blițuri de studio de la F64 pe care nu le am folosit o perioada, la prima folosire am constatat ca unul dintre acumulatori nu se incarca odată descarcat complet! Am luat legătura cu cei de la F64, le am indicat problema și le am spus ca este defect strict acumulatorul, deoarece am testat și cu încărcătorul de la celalalt blit cât și acumulatorul pe un alt bliț! Mi au spus ca trebuie sa deschid cere RMA pe site și sa trimit tor blițul la garanție lucru pe care l am făcut! Cum nu am mai primit nici un update am revenit la ei și mi au spus ca e trimis la service din afara tarii la reparat! Am deschis cererea pe 9 decembrie, s a ridicat produsul pe data de 10, ajuns in service pe data de 13 decembrie! Odată epuizat termenului de 15 zile am cerut expres înlocuirea produsului deoarece nu a fost respectat termenul legal de reparație! Mi s a spus sa astept răspuns.. răspunsul acestora venind pe 27 decembrie în urma multiplelor emailuri în care le am spus ca ma voi adresa către anpc, și mi s a spus sa merg sa ridic produsul fără da mi se spună dacă este înlocuit sau reparat, am mers și mi-a fost returnat același produs pe data de 27 peste termenul legal, iar pe foaia de service s a scris ca a fost resetat acumulatorul! După prima folosire astăzi am constatat ca acumulatorul odată descarcat complet prezintă același simptome, discutând cu alti clienți și utilizatori al blatului mi s a spus ca este o problema cunoscuta la acest produs! Am luat legătura astăzi cu cei de la F64 care mi au spus sa trimit din nou tot blițul care va fi trimis din nou în afara țării pentru aceiași operațiune de resetare!
Ce pot face în acest caz?
Știu ca exista un termen maxim în perioada de garanție in care produsul poate sta cumulat in service și dacă se depășește trebuie înlocuit..
Ma înșel? Stiak ceva de 10% din perioada garanției, ma puteți ajuta cu informațiile exacte? Produsul a stat deja de pe 13 decembrie pana pe 27 deși eu am sesizat defectul pe data de 9!
Acum risc sa stea din nou 14-15 zile în service pt o noua resetare iar la descărcarea completa va face la fel!
Și cei de la F64 au spus ca este o problema cunoscută dar ca nu au ce face ca ei au service extern la produsul respectiv! Multumesc
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2025
Jwjwj, utilizator

Alte discuții în legătură

Garantie iphone 5s achizitionat Alexandra_Lavinia Alexandra_Lavinia Buna ziua. Imi puteti comunica, va rog, cum pot solutiona pe cale legala reparatia/inlocuirea/rambursarea contravalorii produsului in cazul unui produs defect ... (vezi toată discuția)
Acumulator defect la produs in garantie cumparat online uditza uditza Buna ziua, Am achizitionat online un ebook Kindle, cu garantie 2 ani. De ceva timp nu mai tine bateria absolut deloc, facandu-l inutilizabil. Acumulatorul s-a ... (vezi toată discuția)
Garanție comerciala - telefon mobil Calin92 Calin92 Bună ziua! Am o situație inedita și pe care nu știu cum as putea sa o mai gestionez. Am un telefon mobil pentru care exista garanție comerciala pana în ... (vezi toată discuția)