avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recurs compensatoriu !Buna ziua!o persoana care are ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recurs compensatoriu !Buna ziua!o persoana care are de executat 1an închisoare ,se ...

Buna ziua!o persoana care are de executat 1an închisoare ,se încadrează pentru a primi zile câștig daca în trecut a mai fost închis ?și se dăduse accea lege cu 6zile câștig pentru condiții rele in penitenciar ?mulțumesc !daca da, in ce perioada și care sunt condițiile pt a se încadra?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:41, 21 Ianuarie 2025
Buna ziua! Este mai greu sa rezolvi o speta plecand de la lege (apar multe variabile). Trebuie plecat de la speta si incadrata in lege (este o singura variabila/situatie). Incepeti cu speta si de preferat, cu actele pe masa. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare condiționată - "tentativă de omor" Eu887 Eu887 Bună ziua! În cazul unei condamnări la 9 ani de închisoare pentru \"tentativă de omor\" + obligarea achitării unor daune morale și materiale către ... (vezi toată discuția)
Termenul cel mai apropiat pentru iesire din inchisoare MorosanuMadalina MorosanuMadalina Dupa ce perioada un detinut poate iesi mai repede din inchisoare, avand pedeapsa de 4 ani cu executare pentru aderarea sau sprijinirea unui grup infractional ... (vezi toată discuția)
Speranta si justitia melinaR melinaR Am pus acest titlu pentru ca numai atat mai am justitia din tara noastra e ... se stie sa pun intrebarile daca se poate face ceva in ajutorul meu intrebarea ... (vezi toată discuția)