IONELA-DANIELA ION 
	    	Consultant resurse umane

IONELA-DANIELA ION 
	    	Consultant resurse umane	    

IONELA-DANIELA ION, Consultant resurse umane
 IONELA-DANIELA ION, Consultant resurse umane 	
			 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			~ final discuție ~
 Llyly61@yahoo. com	                   

Buna ziua eu am lucrat din 2006 pina in 2010 la o firma cind am plecat nu am facut preavizul am plecat decit cu demisia nu am stiut ca trebuie sa ma duc atunci ... (vezi toată discuția)
	                    Llyly61@yahoo. com	                   

Buna ziua eu am lucrat din 2006 pina in 2010 la o firma cind am plecat nu am facut preavizul am plecat decit cu demisia nu am stiut ca trebuie sa ma duc atunci ... (vezi toată discuția)

Mlucian	                   

am lucrat in 2008-2010 la o firma,nu conteaza numele cu jumatate de norma si am semnat un contract de munca dar nu m-am uitat ca nu e inegistrat la itm,acum se ... (vezi toată discuția)
	                    Mlucian	                   

am lucrat in 2008-2010 la o firma,nu conteaza numele cu jumatate de norma si am semnat un contract de munca dar nu m-am uitat ca nu e inegistrat la itm,acum se ... (vezi toată discuția)

crmnradu	                   

O persoana a desfasurat activitate de economist timp de 2 ani la o societate. La incheierea activitatii ITM constata ca, datorita faptului ca nu s-au platit ... (vezi toată discuția)
	                    crmnradu	                   

O persoana a desfasurat activitate de economist timp de 2 ani la o societate. La incheierea activitatii ITM constata ca, datorita faptului ca nu s-au platit ... (vezi toată discuția)