avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua.După terminarea perioadei de șomaj se mai ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua.După terminarea perioadei de șomaj se mai poate beneficia ...

Buna ziua.După terminarea perioadei de șomaj se mai poate beneficia de cursurile lor de recalificare? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: If23 , utilizator 18:20, 28 Ianuarie 2025
Poate doar daca va inregistrati ca persoana in cautarea unui loc de munca.... intrebati, totusi, la AJOFM.
Mulțumesc.

Cornel Vasile a scris:

Poate doar daca va inregistrati ca persoana in cautarea unui loc de munca.... intrebati, totusi, la AJOFM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de cursurile gratuite, daca nu iau somaj? alina2385 alina2385 Buna ziua. Am o rugaminte la dumeanvoastra si sper sa ma puteti ajuta Sunt absolventa de studii superioare (master) la stat 2010. Dupa terminarea ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj ella04 ella04 buna seara.....am si eu o nelamurire in urma cu 9 luni am fost data in somaj ,in astea 9 luni intrand si alea 3 luni .........la terminarea somajului am ... (vezi toată discuția)
Persoana in cautarea unui loc de munca Ioan-Mihai Ioan-Mihai va rog sa-mi spuneti daca mi-a expirat indemnizatia de somaj,am fost apoi 6 luni in evidenta AJOFM ca si \"persoana in cautarea unui loc de munca\" si au ... (vezi toată discuția)