avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas

Pensie de urmas

Buna ziua,
Doresc sa renunt incepand cu luna septembrie la masterele la care m-am inscris concomitent, unul din acesta fiind bugetat, iar cel de al doilea fiind la taxa. Am varsta de 23 de ani si intentionez sa ma inscriu la un master pe alt domeniu in vara acestui an. In acest caz as beneficia de pensie de urmas in anul urmator fiind din nou anul 1 la master?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 08:43, 30 Ianuarie 2025
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensii urmas OANA-TATIANA S OANA-TATIANA S BUNA ZIUA!TATAL MEU A DECEDAT/FIIND IN CADRUL MAI ACUM UN AN...EU FIIND STUDENTA IN ULTIMUL AN LA FACULTATE/AVAND 23 DE ANI ABSOLVIND-O CAND A DECEDAT EL..M-AM ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas in continuarea masterului serrafima serrafima Buna ziua, Anul trecut am inceput cursurile de Master ale Facultatii de Management din cadrul ASE, la buget. Am 23 ani si pana in septembrie anul acesta ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizatie pentru cresterea copilului andreeacoco andreeacoco Buna seara, imi cer scuze de deranj st studenta in anul 1 master la zi cu taxa la o institutie de stat am terminat in vara o facultate la zi buget la o ... (vezi toată discuția)