avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara.Sotul meu lucrează că independent la o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara.Sotul meu lucrează că independent la o firma de ...

Buna seara.Sotul meu lucrează că independent la o firma de construcții în Belgia.In fiecare an ii vine acasă în România plicuri de la Fiscul din Belgia să plătească anumite taxe.Aceste taxe ar trebui plătite de angajator.Ce putem face în condițiile în care angajatorul nu plătește.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:27, 6 Februarie 2025
Are c.i.m. incheiat in Belgia?
Nu
In baza a ce lucreaza acolo?
Lucrează că asociat.Ass I s a spus când a semnat un document
Incercati sa obtineti mai multe informatii in aceasta privinta de la Ambasada României la Bruxelles
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa plec cu sotia mea ucrainianca dupa casatorie in belgia? cezarcardon cezarcardon Buna ziua, Eu si iubita mea vrem sa ne casatorim la vara in Romania. Eu momentan locuiesc in Brusel si incerc sa ma informez ce trebuie sa fac ca sa o pot ... (vezi toată discuția)
Apostila Diana01 Diana01 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu o informatie: Unde trebuie sa ma adresez pentru apostilarea unui certificat de casatorie emis de ... (vezi toată discuția)
Accident de munca belgia soldat cu deces! Andreea MM Andreea MM Tatal meu a murit anul trecut intru-un accident de munca in Belgia ,iar spitalizarea vine de plata acasa ,iar noi nu avem nici-un act prin care sa aratam ca a ... (vezi toată discuția)