Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune-Bunici paterni decedati. Tatal decedat dupa bunici. ...

Succesiune-Bunici paterni decedati. Tatal decedat dupa bunici. Mama traieste.Eu singurul copil la parinti. Eu am la rindul meu doi copii. Bunuri la succesiune: pamint provenit de la bunici. Eu am renuntat la succesiunea tatalui. Intrebare: 1)copiii mei mai au dreptul la acea mostenire daca eu am renuntat( or mama mea ramine singura mostenitoare dupa tatal meu)? 2) Mama mea a cumparat casa pe legea 112 dupa moartea tatalui meu. Doreste sa o doneze sau contract cu uzurfuct unei alte persoane. Dupa moartea mamei eu ce drepturi mai am? Ori copiii mei?
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 17:30, 5 Februarie 2025
Nu mai deschideti alte topinguri cu aceiasi intrebare care oricum vor fi sterse de catre administratori , continuati discutia unde ati inceput-o si unde vi s-a raspuns deja . Daca raspunsurile nu sunt cele asteptate mergeti la un avocat pentru o consultanta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Virgil-d Virgil-d Succesiune- Buna ziua,Va prezint pe scurt problema care o am. Bunici paterni decedati. Tatal decedat dupa bunici. Mama ... (vezi toată discuția)
Mostenire-succesiune : buna ziua. va rog sa ma lamuriti in problema ... doinita123 doinita123 Mostenire-Succesiune : Buna ziua. va rog sa ma lamuriti in problema unei mosteniri a unui teren extravilan mostenit de la bunici. - ... (vezi toată discuția)
Mostenire- va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: ... virgil1 virgil1 Mostenire- va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: in cazul mostenirii unui pamint extravilan de la bunicul patern, care sunt pasii de urmat? Bunicu ... (vezi toată discuția)